Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2011 08:44 - По повод няколко постинга тези дни ( Protect Me From What I Want)
Автор: waterway Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
108

Последна промяна: 12.05.2011 10:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg



image
Guillaume Depardieu

 1/ По повод няколко постинга тези дни

2/ И един коментар    ""Тва някой да ти краде даже и мислите...""         3/ И някои мнения от един форум   ‘’Акашовите записи са Всемирната библиотека. Те са фина материя, съдържаща всичко случило се в Битието. ‘’   ‘’В тази "книга", на мировото съзнание има заложени всички възможни ходове които може да направиш’’   ‘’Изборът е всичко, Акаша държи миналото.’’    ‘’Акашовите записи’’ съдържат пълна информация за всеки индивид от самото създаване на света. Действия, чувства, мисли, намерения всичко се регистрира в този вселенски супер компютър.""   ‘’Акаша си е с елекромагнитен характер и е част от диалектиката. Има хора доста, а и сред вас форумци, които имат определен "достъп" да тях, но опасно е прувързването и към тях, както и интерпретацията им като нещо непреходно - не са!’’

 "Акашови записи идва от Акаша, което е санскритска дума за пространството, за всепроникващото. Акаша е най-фината форма на проявената материя. В по-разговорен смисъл акаша е най-фината форма на физическата материя, етера. Акашовите записи представляват паметта на природата, отпечатана в самата материя. Те нямат определена пространствена локация, а са навсякъде. Човешката памет действа на същия принцип, както акашовата, но човека запаметява само събитията случили се около него, така както той субективно ги приема, а акашовата съдържа всичко, което някога се е случило, без ограничение във времето и пространството. Бъдещето при всички случаи съществува като посети семена във висшите духовни сфери. Оттам то се проявява постепенно в по-грубите сфери. На кой план ще бъде прочетено зависи от четящия. "
 
‘’Да, но сетивата на всеки човек са настроени специфично, балансът на емоционалния и менталния поток най-грубо казано у всеки е с различна степен на замърсявания от всякакъв тип, и ето защо...всеки чете Шекспир с различни чувства....какво остава за Акашовите записи..’’   ‘’Акаша може да заключва, затваря, отнема надежда. Не предоставя собода и от свободата май я е страх... Нали е диалектична, много трябва да се внимава и да няма предоверяване...’’   ‘’Никой не може да ни даде или отнеме надеждата без наше собствено участие в това. Акаша е пасивна и неутрална структура, която регистрира събития. Част от конструкцията на света, в който живеем.. Понеже ни е дадено благото и тежестта на Свободата, не можем да се оправдаем с никакво външно влияние над постъпките си.’’   ‘’ Душата-пътешественица през време-пространството си създава енергиен архив-всичко,което е свързано с нейното блуждаене вътре и вън от нея в миналото,което е бъдещето.’’   ‘’ И човешкият мозък е в затворено пространство,подобно на сфера,респективно-много е нагърчен.Влизайки в лабиринта на паметта,откриваме,че се лутаме….’’   ‘’Но не това е начинът-"аз на тебе,ти на мене",това няма да ни промени и"нищо ново под слънцето"няма да ни донесе.Полет е нужен за посоката нагоре,за да се погледне Истината,от която си режем парченцата,а за полета е необходима лекота,радост,въздух,да се освободим от тежестите си и пак до децата опряхме.
Тогава човек разбира,че се е блъскал в пашкула си и си е мислел погрешно,че няма свободна воля.
Винаги имаме избор,във всеки един миг се намираме на кръстопътя.
И ние сами си пишем със собствената си кръв името в Книгата на Живота.’’
  и т.н. Линк http://www.beinsadouno.com/board/index.php?showtopic=358 ( както и още много други)
 

P.S. Книгите по тази тема, както и лични опитности в тази посока, са отново въпрос на избор за всеки.   Пожелавам спокоен дъждовен ден. За мен лично няма нищо по-хубаво от лошото време. Обичам дъжда.

image


guillaume depardieu hommage sur protиge moi de placebo http://www.youtube.com/watch?v=xWTaCa-kaLw

Placebo - Protect Me From What I Want
http://www.youtube.com/watch?v=e-CWXagX8MM

Placebo- Protиge Moi (French)
http://www.youtube.com/watch?v=dr_wSwKFQQk










Гласувай:
108



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: waterway
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2021293
Постинги: 1596
Коментари: 2110
Гласове: 12000
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930