Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2015 08:33 - Светът няма да е хубаво място, докато...
Автор: waterway Категория: Музика   
Прочетен: 2356 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 08.05.2023 18:17


Светът няма да е хубаво място,
докато пожелаваме да е такова само на приятелите си


*
  Единайсетте закона на Кармата

Първи закон

“Каквото посееш, това и ще пожънеш”.  Още е известен и като закона на “Закона за причината и следствието.”  Ако това, което искаме е мир със себе си, любов, щастие, то НИЕ ТРЯБВА да изпитваме това чувство СЕГА. Това, което излъчваме се връща при нас.

Втори закон

Законът за Творението. Животът не се случва просто ей така, той изисква и нашето активно съучастие. Каквото ни заобикаля е огледало на вътрешното ни състояние. Бъдете това, което сте и се обграждайте с това, което искате да имате в живота.

Трети закон

Законът за смирението. Не можете да промените нещо, ако откажете да го приемете. Ако светът около вас ви залива с негативизъм и зло, то вашата вибрация е ниска. Променете я.

Четвърти закон

Законът на растежа. За да растем, трябва да осъзнаем, че не мястото или средата около нас трябва да се променят, а самите ние. Промяната и растежа идват от промяната в нашите сърца и вътрешния ни свят.

Пети закон

Законът за отговорността. Ако нещо не е наред в света около нас, то има нещо нередно в нас. Ние сме огледало на това, което ни заобикаля и  трябва да поемем  отговорността за действията си. Никой няма да дойде да ни спаси.

Шести закон.

Законът на връзката. Дори и най-маловажното нещо, което вършим, оказва ефект на цялата Вселена. Защото всички сме свързани. Завършвайте делата си докрай. Минало и бъдеще са измислени понятия. Всичко е тук и сега.

Седми закон

Законът за фокуса. Не можете да мислите за две неща едновременно. Фокусирайте върху това, което е важно и значимо за вас. Така променяте реалността си. Веднага.

Осми закон

Законът за даването. Ако имате липса от нещо, то раздавайте от това, което имате, за да получите това, което нямате. Направете го на практика, не го оставяйте само като “красиви” думи, които уж разбирате.

Девети закон

Тук и сега. Само това има значение. Старите мисли и модели на поведение ни пречат да приемем новото в живота си. Не се тревожете за бъдещето, то още не се е случило. Вие сте творците.

Десети закон

Законът за промяната. Историята се повтаря, докато не си научим уроците на живота. И пак и пак.

Единадесети закон

Законът за търпението и наградата. Истинското щастие идва от радостта на това, което правим с цялото си сърце. Наградата ще дойде тогава, когато напълно сме готови за нея.

 
Duffy - Mercy (Lyrics)
 





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: waterway
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2013461
Постинги: 1596
Коментари: 2110
Гласове: 12000
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031