Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2014 15:38 - Рекламата в няколко кадъра :-)
Автор: waterway Категория: Бизнес   
Прочетен: 178 Коментари: 0 Гласове:
0





"" Рекламата в няколко кадъра
Първи кадър: тя се изправя, взела своето решение. Лицето ѝ е спокойно, но зад плахата усмивка се долавя ужасът на терзанието. Раменете ѝ се огъват под товара на въпроса, който след малко ще зададе. Тя си дава сметка, че това нахлуване в неговия личен свят може да унищожи взръзката им. Но тя няма повече да мълчи. Каквото и да ѝ коства това, тя ще разбере истината. Доближава го и казва: ,, Омръзна ли ти от рулата от тоалетна хартия, които всеки път остават, след като свърши хартията?"
Втори кадър: Той рухва. Неговата малка, срамна тайна е разкрита. Готов ли е да приеме истината, готов ли е да разголи душата си? Той е овладян, лицето му едва трепва, но внезапно той разбира, че само истината ще го направи свободен. И излива душата си в едно кимване, годините омраза към неразтворимите рула от тоалетна хартия, мъката и болката, която е изживял заради липсата на разтворими такива, всичко е там, в това кимване. В тази няма изповед той е оголил душата си.
Трети кадър: Един до друг, скъсали оковите на безмисления цикъл от прераждания, те са се втренчили в космична наслада. Край на отчуждението и тайните помежду им, край на срама, който изяжда душата. Те гледат омиротворени рулото, което се разтваря и нищо друго няма значение на тази земя. Въпросите от рода как си събраха тиквите в кенефа, че и остана място даже, кой пуска водата, докато те са пъхнали глави в чинията, всичко това избледнява. Вътрешната красота и покой на лицата им, с отразена от кенефа светлина, казва всичко.

Ти си изгледал в несвяст рекламата, отпускаш се назад след края и изведнъж червеят на съмнението те пронизва и портите адови се разтварят: Щом има такава реклама, значи има и някой, който наистина купува това? Поглеждаш с надежда към вечерното небе и се надяваш да видиш огромен, връхлитащ земята метеорит, който Брус Улис е пропуснал...
""

https://www.facebook.com/emil.koshloukov?fref=nf

* Постът не е реклама :)


пп. И много се надявам да не уцелвам обяда ви :-)

image





Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: waterway
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2023547
Постинги: 1596
Коментари: 2110
Гласове: 12000
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930